Skip to main content
Til toppen

Fokus på effektiv varehåndtering

Vi legger stoltheten vår i å kunne tilby effektiv, rask og presis levering av varer og tjenester til kundene våre.

Effektiv varehåndtering og distribusjon, samt det å lytte til kundenes behov, har alltid vært en del av DNA-et hos Validus Engros AS. Slik er det i dag også. Teknologi blir avgjørende i årene som kommer, men like viktig er det å levere på de virkelig gode kundeopplevelsene.

I dag betjener Validus Engros AS i hovedsak kunder innen helsekost, bandagister, apotek og sykehus. Selskapet har store kjeder i porteføljen, men også frittstående bedrifter. Hovedkategoriene i dag er stomiprodukter, helsekostprodukter og medisinsk utstyr. 

Vårt mål er å gjøre kundene mest mulig konkurransedyktige gjennom effektiv, rask og presis levering av varer. Vi jobber i begge retninger i verdikjeden –¬ mot leverandørene for å hente inn produkter, og med videre distribusjon av varene ut til salgsleddet. 

Validus Engros tilbyr tjenester innen disse områdene:

1. Ordinær engrosvirksomhet 
2. Tredjepartslogistikk 
3. Direkteutsendelser til forbruker
4. Spesialtilpassede distribusjonsløsninger

Personlig touch for økt kundetilfredshet

Vi har stor respekt for varene vi håndterer for kundene våre, og kundene og leverandørene er alltid velkomne til oss for å bli nærmere kjent og for å «se og kjenne på varene sine». Den personlige touchen mener vi er et veldig viktig bidrag til økt kundetilfredshet. Vi strekker oss alltid langt for å gjøre kundene våre fornøyde, og vi har alltid hatt fokus på langsiktige og gode samarbeid.

Nær 100 % av bestillingene skjer i dag elektronisk – og de nye nettsidene våre, med tilhørende nettbutikk, er skreddersydd for å gjøre arbeidshverdagen enklere og mer effektiv for både kunder, leverandører og ansatte.
 

 

Ole Eivind Svendby
Ole Eivind Svendby
CEO
Min side