Skip to main content
Til toppen

Validus Engros AS kjøper Medivatus AS -

og styrker seg markant innenfor området offentlige anbud for medisinsk utstyr. 

 

 

"Medivatus representerer et viktig strategisk oppkjøp for Validus Engros på grunn av selskapets posisjon som utfordrer med et stort vekstpotensial inn mot offentlige anbudsprosesser.

Videre er erfaring og kontaktnett  fra sourcing  i et internasjonalt marked noe vi er trygge på  vil bidra til konkrete kommersielle synergier med vår eksisterende virksomhet, sier Ole Eivind Svendby, daglig leder for Validus Engros AS.

Vi har blitt kjent med Medivatus og deres ansatte over tid og filosofien om det å lytte til kunden for deretter å tilpasse løsningen er helt sammenfallende med hva Validus Engros står for, fortsetter han".

 

 

Styreleder i Validus Engros, Pål Vindegg, er fornøyd med at denne avtalen er signert.

"Vi har en klar strategi og plan for retningsendring for Validus Engros og dette oppkjøpet er et konkret steg i den retningen vi ønsker å utvikle oss. Både konsern og eiere har støttet aktivt opp i prosessen, så det er en samlet gruppe som står bak"
 

 

En av gründerne og daglig leder i Medivatus AS, David Gareth Martin ser frem til å fortsette utviklingen av forretningsområdet sammen med Validus Engros.

"Vi har de siste fire årene benyttet Validus Engros som vår logistikkpartner i Norge, og gjennom dette samarbeidet har vi lært hverandre godt å kjenne. Derfor var det også naturlig at vi snakket med Validus Engros først når vi ønsket en kommersiell partner som kan bidra til å videreutvikle konseptet Medivatus er bygget på"
 


Validus Engros AS er en engros bedrift som i hovedsak betjener kunder innen helsekost, bandagister, apotek og sykehus.
Selskapet jobber i begge retninger i verdikjeden. Sammen med leverandører for å hente inn produkter, og med videre distribusjon av varene ut til salgsleddet. Vårt mål er å gjøre kundene mest mulig konkurransedyktige gjennom effektiv, rask og presis levering av varer.            
 

Medivatus AS, en salgsorganisasjon fokusert på medisinsk teknologi. Selskapet tilbyr et alternativ til den tradisjonelle distribusjonsmodellen de fleste konkurrentene arbeider etter, basert på sterke partnerskap med kundene og et stort nettverk at innovative tilbydere av produkter og teknologi. 


Spørsmål kan rettes til:
Ole Eivind Svendby, daglig leder Validus Engros AS, +47 415 26 060, ole.eivind@validusengros.no
David Gareth Martin, daglig leder Medivatus AS, +47 948 77 215; gm@medivatus.com
Pål Vindegg, styreleder Validus Engros AS, +47 913 31 961; pal@vindegg.com
 

Min side