Skip to main content
Til toppen

NAVINA MINI EXTENTION SETT

Art.nr.: 1928814
EAN: 7333387047454
Lagerbeholdning:
Varemerke: NAVINA
Leverandør: Wellspect AS
Lev.art.nr.: 6930800
Ant. F-pak i D-pak: 1
Anbrekk: JA
Enhet: STK
Ant. i salgsenhet: 1 STK
inkl. mva.

Tømmer nedre del av tarmen med en mindre mengde vann og rektalkateter

Tømmer nedre del av tarmen med en mindre mengde vann og rektalkateter

En enkel måte å tømme den nedre delen av tarmen og dermed lette symptomer ved for eksempel ufullstendig tømming. Beregnet for transanal irrigasjon ved å tilføre en mindre mengde vann i tykktarmens nedre del via et konkateter. For voksne, ungdom og barn fra tre år som lider av ufullstendig tarmtømming og/eller avføringsinkontinens.

Settet er lett å bruke og gir umiddelbare resultater. Det består av en lavvolum, manuell irrigasjonsenhet som kan romme 185 ml vann, 30 rektalkoner og en forlengelsesslange. Den klemmevennlige vannbeholderen er formet til å passe i hånden og kan brukes opptil 60 ganger. Stor åpning gjør det lett å fylle på springvann. Rektalkonen er til engangsbruk og har avrundet tupp for skånsom innføring. Enveisventil i lokket gjør at man an klemme ballongen flere ganger uten at forurenset vann kommer tilbake i beholderen. Forlengelsesslangen er for ekstra lengde ved behov og kan brukes opptil 60 ganger. Les instruksjonene nøye før bruk.

Bruk ikke Navina Mini ved én eller flere av følgende: kjent anal stenose, inflammatorisk tarm i aktiv fase, akutt divertikulitt og divertikulær absess, kolorektal cancer, iskemisk kolitt, tre måneder etter anal eller kolorektal kirurgi. Siden denne listen ikke er komplett, bør det alltid vurderes av helsepersonell før oppstart.

Ingredienser

Komponentene i Navina Mini (vannbeholder, rektalkone og forlengelsesslange) er laget av termoplastisk elastomer (TPE). Inneholder ikke lateks, PVC eller ftlater.

Leverandør Wellspect AS
Base for all products
Antall på pall N/A
Opprinnelsesland N/A
Min side