Skip to main content
Til toppen

Lokal og forutsigbar leverandør av medisinsk utstyr

Det å inngå en avtale om kjøp av medisinsk utstyr, handler om økonomisk handlingsrom, god leveranseevne og forsyningstrygghet. Her kan du se hvordan Medivatus innfrir på disse punktene, og på hvilken måte vi skiller oss ut. 

Som en uavhengig tilbyder av utstyr fra både nasjonale og internasjonale leverandører, kombinert med lang erfaring innen logistikk, har vi utviklet løsninger som effektivt løser dine utfordringer.

Innkjøpere av medisinsk utstyr kan oppleve frustrasjon gjennom flere deler av kjøpsprosessen, fra små irritasjonsmomenter til mer alvorlige problemer.

De vanligste fallgruvene, som vi bestreber oss på å unngå:

 • At varene som blir mottatt blir levert med unødvendige mengder emballasje
 • Lite tilgjengelig/vanskelig å få tak i noen å snakke med
 • At kvaliteten på produktet ikke oppfyller kravene
 • Informasjonssvikt og dårlig kommunikasjon

Vi mener du fortjener effektive prosesser, sikker informasjonsflyt, bedre oversikt og leveransepresisjon.

Du skal føle deg trygg på at du blir best mulig ivaretatt, når du handler hos oss, uten at det går på bekostning av verken kvalitet, miljø eller opplæring.

 

La oss gå litt mer innpå hva Medivatus tilbyr:

Sterk fag- og produktkunnskap

Vi sikrer at fagpersonell har kunnskap om bruk og implementering av utstyret. Våre produkter leveres i nært samarbeid med fag- og produkteksperter og kvalifiserte leverandører med anerkjente merkevarer. Medivatus tilbyr både digital og feltbasert, praktisk og teoretisk opplæring og støtte – som skaper verdi for ledelsen, innkjøpere, fagpersonell og til slutt pasienter og pårørende.

Stort nettverk av kvalitetssikrede leverandører

Medivatus er en norsk grossist og distributør innen medisinsk utstyr og forbruksmateriell for helsesektoren. Vi har et bredt nettverk av pålitelige leverandører og hvert produkt vi leverer er nøye godkjent av norske reguleringsmyndigheter. Vår uavhengighet som grossist gjør at vi kan skreddersy optimale løsninger fra forskjellige leverandører for hvert enkelt helseforetak. Vi har også oversikt over det varierte utstyrslandskapet og veileder deg trygt gjennom valget av riktig løsning for dine behov. Medivatus er din partner innen medisinsk utstyr, og sammen bidrar vi til en bærekraftig utvikling av trygge helsetjenester i Norge.

Lang erfaring med presis logistikk

Med over 60 års erfaring sørger vi for en smidig varehåndtering fra ulike leverandører og kunder, samlet under samme tak. Dette forenkler prosessen for deg, og vår lokale forankring gir oss en unik forståelse av dine behov.

Vi optimaliserer leveransene dine. Som den lokale og effektive logistikkpartneren, kan du stole på at vi innfrir dine forventninger.

Vi er her for å tilby deg ikke bare produkter, men en helhetlig opplevelse støttet av lokal kunnskap og dedikasjon.

Etisk handel og miljøvennlig emballasje

Som en tilbyder av medisinske produkter og utstyr ønsker vi oppnå bedre levestandarder for samfunnet. Dette ligger til grunn i alt vi gjør. Som medlemm av Etisk Handel har vi kartlagt verdikjeden vår, og vi sporer, så langt det er mulig, alle materialer som blir brukt i utstyret, samt sjekker opp arbeidsvilkår og mulige forbedringsmuligheter innenfor hvert ledd. Alt vårt utstyrt er CE-merket og godkjent av Statens legemiddelverk.

En måte som vi skiller oss ut på fra andre tilbydere av medisinsk utstyr er måten vi pakker forsendelser på. For oss er det viktig at:

 • Selve innpakningen er laget av resirkulert materiale
 • Det er en forsvarlig mengde emballasje; nok til å forsikre oss om at utstyret kommer trygt fram, uten at det er noe overflødighet
 • Våre kunder får en god opplevelse gjennom hele kjøpsreisen.

Medivatus er tilgjengelige og sørger for at du er fornøyd. Velg oss som din pålitelige partner for medisinsk utstyr, og opplev forskjellen i kvalitet, service og bærekraft.

Medivatus tilbyr:

 • Kundeserviceteam i Mjøndalen
 • Automatiserte bestillingsløsninger
 • Norsktalende og lokalt ansatte for personlig service
 • Lokal kunnskap for å imøtekomme dine spesifikke behov
Gareth Martin
Gareth Martin
Head of Business Development
Min side