Skip to main content
Til toppen

Validus Engros er Great Place to Work-sertifisert ®

Jo bedre arbeidsplass, jo bedre tilfredshet både for medarbeidere og kunder. Derfor har vi stort fokus på medarbeiderne våre og det å være en god arbeidsplass der folk trives.

I mars 2021 ble Validus Engros sertifisert som en Great Place to Work-bedrift. Great Place to Work-sertifiseringen er første milepæl på veien til en plass på listene over Norges beste arbeidsplasser. Alle ansatte valgte å svare på undersøkelsen. Vi ser dette som et godt utgangspunkt for videre utvikling og har fått fokusområder å jobbe videre med.

– Vi fikk sertifiseringen på første forsøk og er svært stolte av resultatet. Menneskene hos oss er vår viktigste ressurs, og vi har i alle år hatt stort fokus på trivsel og det å ha en god organisasjonskultur. Scoren vi oppnådde, samt det at vi fikk sertifiseringen, viser at vi gjør noe riktig og at medarbeiderne våre ser på Validus Engros som en god arbeidsplass, sier daglig leder Ole Eivind Svendby.

En omfattende medarbeiderundersøkelse
Great Place to Work® er en global virksomhet for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillit. Perspektivet er utviklet gjennom å lære av fantastiske ledere, ved å kartlegge millioner av medarbeidere og undersøke praksisen til tusenvis av gode arbeidsplasser verden over.

I 2021 gjennomførte Validus Engros sammen med resten av konsernets selskaper undersøkelsen som måler kultur og medarbeidertilfredshet, og tar for seg temaer som «stolthet over arbeidsplassen», «tillit til ledelsen», «inkludering» og «kollegialt fellesskap». 

– Vi har mange engasjerte medarbeidere i Validus, og kulturen vår har i alle år vært preget av et sterkt fellesskap og stolthet, der både hensynet til kunden og kollegaen er i fokus. Det er derfor ekstra gøy å se resultatet av dette arbeidet med sertifiseringen vi nå har fått, legger Svendby til.  

Her kan du lese mer om Great Place to Work. https://www.greatplacetowork.no/

Min side