Skip to main content
Til toppen

Great Place to Work-sertifisert ® for andre året på rad

Validus Engros har stort fokus på medarbeiderne og det å være en god arbeidsplass der folk trives.

Validus Engros er stolte av også i år har blitt sertifisert som en Great Place to Work-bedrift.  Også i år svarte alle ansatte på undersøkelsen. Det er ekstra gledelig å se at områdene vi satte fokus på etter forrige sertifisering gir bedre resultater i år. Et av områdene Validus Engros har fokus på er "lagfølelsen", det å være en del av et team. 

Validus Engros vil nå definerer nye fokusområder for året som kommer, for å bli en enda bedre arbeidsplass.

– Det å få sertifiserigen for andre året på rad betyr mye for oss. Menneskene hos oss er vår viktigste ressurs, og vi har i alle år hatt stort fokus på trivsel og det å ha en god organisasjonskultur. Scoren vi oppnådde, samt det at vi fikk sertifiseringen også i år, viser at vi gjør noe riktig og at medarbeiderne våre ser på Validus Engros som en god arbeidsplass, sier daglig leder Ole Eivind Svendby.

En omfattende medarbeiderundersøkelse
Great Place to Work® er en global virksomhet for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillit. Perspektivet er utviklet gjennom å lære av fantastiske ledere, ved å kartlegge millioner av medarbeidere og undersøke praksisen til tusenvis av gode arbeidsplasser verden over.

Både i 2021 og 2022 gjennomførte Validus Engros sammen med resten av konsernets selskaper undersøkelsen som måler kultur og medarbeidertilfredshet, og tar for seg temaer som «stolthet over arbeidsplassen», «tillit til ledelsen», «inkludering» og «kollegialt fellesskap». 

Her kan du lese mer om Great Place to Work. https://www.greatplacetowork.no/

Min side